RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Зникли кістки: у справі про загибель школяра в Прилуках стався новий поворот, відео

У справі про таємничу загибель 14-річного школяра Дениса Чаленка в Прилуках Чернігівської області з'ясувалися нові деталі - стало відомо, що після низки експертиз деякі фрагменти кісток підлітка зникли.

Про це повідомляє ТСН.

Дитину ховали через тиждень після смерті, його тіло побувало на двох судово-медичних експертизах. Батьки Чаленка стверджують, що їхнього сина вбили, про це свідчать сліди побоїв на тілі.

Також вдалося встановити хронологію подій того трагічного дня. Близько 17:20 Денис вийшов з дому на тренування, до 17:50 він розмовляв з чотирма абонентами. Що сталося далі, загадка для правоохоронців. Телефон хлопця різко замовк, він сам як під землю провалився. Дитина не потрапила в об'єктив жодної вуличної камери. Виявили тіло школяра біля залізничних колій. Час його смерті досі не назвали.

"Дитину знайшли мертвою на шляхах 29.10.2019 року приблизно о 21:37 хвилин між рейками, тобто на шпалах. Як повідомили машиніст і помічник цього поїзда, вони не збивали цю дитину. Дитина лежала безпосередньо між цими рейками. І ось саме характер, локалізація тих тілесних ушкоджень, які є на дитині, свідчать про відсутність ДТП", - заявив адвокат Володимир Білик.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Прилуках поновилися протести через дивну загибель Дениса Чаленка.