RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Замітали сліди: батько загиблого в Прилуках школяра розкрив нові деталі трагедії

Батько школяра Дениса Чаленка, який був знайдений мертвим в Прилуках, розкрив нові деталі розслідування злочину. За його словами, поліція намагається всіма можливостями "зам'яти" справу.

У коментарі "Фактам" чоловік розповів, що поліція не визнає очевидних доказів.

"Ми з родичами і адвокатом кілька днів поспіль оглядали місце події і околиці. Приблизно в двохстах метрах від залізничних колій, на яких знайшли Дениса, виявили сліди крові. Слідів було багато, вони вели до приватного сектору. Слід обривається на невеликій ділянці, де зараз перекопана земля. Це явно було зроблено всього кілька днів тому. Підозрюю, що хтось замітав сліди. Можливо, Дениса на цьому місці і вбили", - зазначив Віктор Чаленко.

Він додав, що судмедекспертизу тіла робили в Києві, так як місцевим судмедекспертам рідні вже не довіряють.

Чоловік стверджує, що перед смертю його сина жорстоко побили.

"За вхідними і вихідними викликам на його телефоні вдалося встановити, що він збирався зустрітися з друзями. Це його ровесники, з якими він часто спілкувався. О 17:24 син зателефонував одному з цих хлопців і сказав, що вже йде до них (друзі це підтвердили). Потім ще раз подзвонив, щоб уточнити, де саме вони знаходяться. і після цього пропав. На зустріч з друзями Денис так і не прийшов. На їх дзвінки не відповідав", - зазначив отець.

У районі вокзалу живе дівчинка, з якою Денис останнім часом спілкувався, але і там школяра ніхто не бачив.

"І тут зателефонували з поліції і сказали, що на рейках знайшли підлітка. Я впізнав Дениса здалеку по курточці. Тоді ж побачив його побої, поговорив з медиками ... І був шокований, коли поліцейські заявили, що "їм все зрозуміло": мовляв, син в навушниках йшов по шпалах, не почув, що наближається потяг, і його збив локомотив. Мені навіть показали навушники. Але тільки це були не його навушники. Син ніколи не носив провідні навушники, він слухав музику через Bluetooth. А чиї це були навушники, незрозуміло. Я кілька разів питав у поліцейських, де телефон сина. Вони нічого про це не відповідали, а потім я знайшов телефон Дениса в поліцейській машині. Він навіть не був опечатаний, просто валявся в салоні", - додав батько загиблого.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Прилуках поновилися протести через дивну загибель Дениса Чаленка.