RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Священика УПЦ МП затримали на пошті з амфетаміном: фото і цікаві деталі

Близько 8 вечора 29 листопада в Запоріжжі поліцейські затримали ієромонаха Свято-Андріївського кафедрального собору Іліодора, при отриманні посилки, в якій у великій кількості знаходилися амфетамін і метанамін.

Разом з ієромонахом вантаж отримував протоієрей Квач Євген, який залишився за кермом авто, про що пише Віталій Горбенко в Facebook.

"Встиг повідомити про подію керівництву Запорізької та Мелітопольської єпархії. На порятунок своїх людей протягом 20 хвилин приїхали представники єпархії з директором охоронної фірми "Вимпел-Фаворит" Олександром Курніковим, який, як відомо, забезпечує охорону митрополита Луки. За наявними даними, дізнавшись про причину затримання Кугатова, Лука відхрестився від скомпрометованих богослужителів, навіть не дивлячись на те, що Високопреосвященніший особисто присвятив Іліодора в сан", - йдеться в повідомленні.

Буквально через 20 хвилин на місце приїхали представники єпархії з директором охоронної фірми.

"У зв'язку зі сформованими обставинами не всі члени приходу кафедрального собору Запоріжжя відчують сьогодні прихід", - повідомляють в церкві.

В даний момент Іліодор знаходиться під вартою.

Нагадаємо, що в Дніпрі розгорівся скандал після того, як священик Української православної церкви не захотів причащати дитину, хрещену в Православній церкві. .