RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вичікував біля ресторану: з'явилися дані про підозрюваного в замаху на депутата в Києві

З'явилися нові подробиці затримання підозрюваного в замаху на депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його 3-річної дитини.

Як пише в Facebook журналіст Юрій Бутусов, підозрюваному 18 років. У свою жертву він стріляв один раз з гвинтівки калібру 7,62 мм.

"Кілер чатував Соболєва поблизу ресторану "Маріо", упізнав свою жертву в темряві. Очевидно, він отримав наводку. Постріл був зроблений з невеликої відстані, кілер цілився в Соболєва, але не врахував швидкість руху машини", - зазначає журналіст.

За даними поліції, кілер діяв не один, і це був замовний замах.

Головною версією нападу слідство вважає конфлікт Соболєва з колишнім суддею Вищого господарського суду Артуром Ємельяновим через контроль над торговельною мережею "Обжора".

Як повідомляв "Апостроф", 1 грудня, в центрі Києва на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли Range Rover. Одна з куль пройшла через скло з боку водія, але важкі поранення отримала саме трирічна дитина. Незабаром з'ясувалося, що за кермом авто перебував депутат Київської обласної ради від партії "Блок Петра Порошенко" (БПП) В'ячеслав Соболєв. Загибла дитина - це його трирічний син Олександр.