RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Замах на депутата в Києві: стало відомо про важливий поворот у справі

Затриманим за вбивство 3-річного хлопчика, під час замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, оголошено про підозру.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Двом зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, що 2 грудня в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України правоохоронці затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві 3-річної дитини, що сталося на перетині вулиць Льва Толстого і Тарасівська.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого пунктами 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", колишній депутат Ігор Мосійчук показав фото другого підозрюваного, який брав участь у розстрілі автомобіля депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, в результаті чого загинув його 3-річний син Олександр.