RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Студенти стрибають з вікон: в Одесі спалахнула потужна пожежа в коледжі, фото і відео

В Одесі на вул. Троїцькій, 25 загорівся коледж економіки і права зі студентами всередині будівлі.

Про це повідомляє Апостроф з посиланням на Думська.

На місце одразу приїхали пожежні і евакуювали людей з вогню, постраждалих доставили в лікарню. Рятувальники досі намагаються загасити пожежу, дим видно у всій окрузі. Під коледжем зібралися батьки студентів, з якими немає зв'язку.

Надійшла інформація про те, що четверо студентів вистрибнули з вікна на тент, намагаючись врятуватися від пожежі. Зараз полум'я в будівлі такої сили, що на карнизах вікон знаходяться студенти, які намагаються врятуватися.

Площа пожежі - приблизно 1000 кв м, є загроза обвалення конструкцій і поширення вогню. На місці працюють рятувальники. Відомо, що пожежа почалася на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі. Точна кількість постраждалих досі невідома. Постраждали, мінімум, 10 осіб.

Шестиповерховий будинок на розі Пушкінської і Троїцької вулиць відомий як прибутковий будинок Асвадурова. Побудований в 1914 році за проектом архітекторів Чернігова і Гольденберга.

Зараз там розміщується ряд фірм і установ, в тому числі інститут морської біології, одеська філія інституту археології НАН України та коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Фото: Думська

Фото: думського

Фото: ГСЧС

Як повідомляв "Апостроф", в кінці вересня в Голосіївському районі Києва сталася пожежа у квартирі на восьмому поверсі житлового будинку, в ході пожежі загинув літній чоловік.

Також у понеділок, 2 грудня, в Києві за адресою проспект Юрія Гагаріна, 9а сталася пожежа, горіло двоповерхова будівля дитячого садка №554.