RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Подруга впала прямо на бетон: з'явилася моторошна розповідь студентки про пожежу в Одесі

Студентка Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, яка виявилася в будівлі під час смертельного пожежі, детально розповіла про те, що відбувалося всередині.

За словами дівчини, в цей фатальний день у них була перша пара на п'ятому поверсі, а під час перерви студенти спустилися на четвертий поверх, де була викладачка.

"Коли почалася пара, ми почули, як ніби пробігло багато людей, які кричать. Я спочатку подумала, що це як під час перерви діти просто бігають. Я вийшла в коридор і побачила дим, який йшов з третього поверху. Забежала в кабінет і кажу: "У нас пожежа!". Викладач вибігла і сказала: "Ми горимо!". Вона сказала взяти речі і вийти, щоб спробувати якось вибратися", - згадала 16-річна Алла.

При цьому шляхи на вулицю були закриті через густий дим і спека, після чого студенти повернулися назад в кабінет і щільно закрили двері. Однак і в кабінет через щілини почав проникати густий їдкий дим. Одна зі студенток спробувала викинутися у вікно, але їй не дозволили це зробити.

"Коли кабінет був весь в диму, я розуміла, що все, вже дихати нічим, я почала молитися Богу. Я йому кричала: "Господи, спаси всіх, хто тут в кабінеті, тому що я не знаю, як вийти", - розповіла студентка.

Один студент запропонував вилізти у вікно, а інші хлопці тримали його за ноги.

"Я коли спустилася, я дізналася, що мої одногрупники, які були на п'ятому поверсі, де ми були, на першій парі, звідти викинулася моя одногрупниця, з п'ятого поверху. Вона впала на бетон. Я просто молилася, кажу, господи, будь ласка, спаси, це моя подруга!..."- додала вона.

"Апостроф" публікував розповідь рятувальника про пожежу в Одесі і нові дані про жертви.