RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

​Під Тернополем рейсовий автобус потрапив в смертельну ДТП: фото і всі подробиці

У середу, 11 грудня, в Тернопільській області зіткнулися пасажирський автобус і легковий автомобіль, в результаті чого загинула одна людина і є постраждалі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс "20 хвилин".

Аварія сталася за участю автобуса ПАЗ і машини марки Renault Logan. Іномарка, за попередніми даними, вилетіла на зустрічну смугу. Внаслідок ДТП одна жінка загинула, ще п'ятеро людей отримали травми різного ступеня.

Свідки інформували про масштабні затори - в обидва боки транспорт зупинився.

Як стало відомо, водій таксі Renault не впорався з керуванням. За словами очевидиці, жінка-пасажир автобуса від удару вилетіла з нього через вікно і потрапила під колеса того ж автобуса. Вона сиділа на передньому сидінні в транспорті. Від отриманих травм вона померла, їй було 54 роки.

На місце ДТП виїжджали 4 бригади екстреної медичної допомоги, повідомила заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.

"Всього в аварії травми отримали шестеро людей, ще одна - загинула на місці. Два автомобіля "швидкої" доставляли в лікарні по двоє постраждалих, ще два авто - по одному. Це тих, стан яких був важчим. Усіх травмованих госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги і Університетської лікарні. Попередньо медики оцінюють їх травми як тяжкі або середнього ступеня тяжкості. Легко травмованих в цьому ДТП людей немає", - зазначила вона.

В Університетську лікарню швидка привезла 30-річного травмованого чоловіка, підтвердили в цій медустанові. Зараз постраждалого обстежують. Він знаходиться в реанімації.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 10 грудня по вулиці Остапа Вишні в місті Вишневе під Києвом нетверезий чоловік влаштував масову автотрощу.