RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Треба було викликати спецназ: з'явилося відео з п'яним "героєм", який протаранив "копів" у Львові

У мережі показали відео із львівським "героєм парковки" - 33-річним Володимиром Мукою, який при спробі втечі розбив службову автівку правоохоронців та збив поліцейського.

Кадри опублікували у спільноті "ЗупиниЛося" у Facebook.

На них чоловік спочатку співає у караоке у нічному клубі, а потім паркує своє авто так, що воно заважає іншим водіям і пішоходом. Із патрульними, які підійшли дізнатися, у чому справа, спілкується грубо й хамовито. Називає правоохоронців рагулями, погрожує понизити у званні та звільненням. Незважаючи на те, що поруч стоїть чоловік із маленькою дитиною, водій нецензурно лається.

У листопаді 2019 року Володимир Мука у стані наркотичного сп'яніння тікав від поліції вулицями Львова. 24 грудня суд позбавив його права керувати авто на рік. 25 грудня влаштував ДТП і отримав черговий штраф. Потім поїхав розважатися до нічного клубу,поблизу якого і сталася його сутичка з правоохоронцями.

Крім цього, чоловік уже має 6 приводів до поліції за дрібне хуліганство й домашнє насильство. Також Володимир Мука позбавлений батьківських прав.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, на вулиці Львівській у столиці водій автомобіля Honda, припарковавшись на тротуарі, повністю заблокував можливість для руху пішоходів.