RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Чернівцях чоловік облив бензином і підпалив кімнату, де була дочка

У Чернівцях батько сімейства хотів заживо спалити свою дочку, обливши її бензином.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

На місце приїхала поліція, яка з'ясувала, що між 38-річним чоловіком та його 43-річною співмешканкою виникла суперечка. 16-річна дочка намагалася заспокоїти батька. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік на зауваження не реагував і поводився агресивно.

Чоловік взяв з підсобного приміщення пляшку з бензином, облив ним кімнату і дочку. Рідина потрапила на гарячу піч і загорілася. Вогонь миттєво перекинувся на 16-річну дівчину.

Залишивши в будинку дружину і трьох дітей, чоловік зник з місця злочину. Його дочка в результаті загоряння будинку отримала численні опіки рук, обличчя та дихальних шляхів, її госпіталізували.

Протягом години поліцейські розшукали зловмисника і доставили до Шевченківського відділення поліції. Слідчі затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна), частиною 2 статті 15 (замах на злочин) та пункту 1 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, що вдалося врятувати з будинку колишньої глави Національного банку України Валерія Гонтаревої, який підпалили в ніч на 17 вересня.