RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Києвом "копи" виявили труп в салоні авто, яке зупинили: фото

У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, в машині якого виявили труп.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в смт Іванівка. Там "копи" зупинили авто за порушення правил дорожнього руху. Однак в машині вони знайшли тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Водій зізнався працівникам поліції, що він смертельно поранив свого знайомого і саме в цей час їхав у поліцію.

Як з'ясувалося, двоє чоловіків в той же день вживали з товаришем алкогольні напої. В автомобілі між чоловіками, які раніше брали участь в бойових діях на Донбасі, виникла суперечка і переросла у стрілянину. Під час сварки водій з мисливської зброї вистрілив в бік товариша, що сидів позаду.

Поліцейські затримали 49-річного чоловіка-водія в порядку ст. 208 КПК України. Як речовий доказ вилучено знаряддя злочину - мисливську рушницю без документів.

Тіло 47-річного загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Також вилучену зброю направлено на проведення відповідної експертизи.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція встановлюйте причини конфлікту. Вирішується питання про оголошення підозри зловмисникові.

Суд обере для нього запобіжний захід. Триває слідство.

Як повідомляв "Апостроф", в Одеській області 15-річний хлопець загинув у результаті пострілу з рушниці. У нього стріляв 12-річний товариш.