RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вбивство Окуєвої: поліція розкрила важливі дані про затриманого росіянина

У поліції розкрили дані про уродженця РФ Ігоря Редькіна, якого підозрюють у вбивстві військової Аміни Окуєвої. За даними правоохоронців, чоловік організував злочинну групу, на рахунку якої три вбивства.

Як повідомили в Національній поліції, Редькіну інкримінують ще один кримінальний злочин - підробку документів і незаконне отримання громадянства України.

За даними слідства, його угрупування скоїло вбивство директора "Капарол Україна", директора управління реклами КП "Київський метрополітен", а також Аміни Окуєвої.

У затриманого є паспорт громадянина України, проте в поліції детально досліджували процедуру отримання громадянства. З'ясувалося, що документ він отримав на підставі довідки "про реєстрацію особи громадянином України" в березні 2014 року в Луганській області. Так як той населений пункт менше ніж через місяць був захоплений бойовиками, довідка не відповідає нормам чинного законодавства.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, чоловік Аміни Окуєвої, який був разом з нею в автомобілі в день, коли на них здійснювали замах, прокоментував затримання підозрюваного в убивстві дружини. Осмаєв зазначив, що ніколи не знав підозрюваного, а також інших членів групи.