RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Миколаєві поліцейський обікрав своїх однокласників на зустрічі випускників: фото "героя" і відео моменту

У Миколаєві співробітник поліції під час зустрічі однокласників скоїв пограбування, залишивши без особистих речей чотирьох своїх шкільних товаришів.

Як повідомляє "Апостроф", з посиланням на "Преступности.НЕТ", колишні однокласники за традицією зібралися в одному з барів в Центральному районі Миколаєва в суботу ввечері, 1 лютого.

Через якийсь час деякі з відпочиваючих в одній компанії людей помітили, що у них з сумок пропали гроші. Виявилося, що в цілому пропали 4,5 тисячі гривень з чотирьох сумок.

Постраждалі викликали на місце події поліцейських, а також звернулися до персоналу закладу.

Через деякий час менеджер закладу переглянув записи з камер спостереження, перезаписав відео інциденту і надіслав потерпілим.

На відео видно, як за порожнім столом, поки всі пішли танцювати, сидить тільки одна людина в темному одязі. Вона тримає руку недалеко від жіночої сумки, вичікує слушного моменту, а потім тягне сумку під стіл. Далі чоловік дістає гаманець, забирає з нього гроші, а потім повертає сумку на місце.

На ще одному фрагменті відео можна помітити, як чоловік таким же способом обробляє вже іншу сумку. При цьому до столу повертаються його товариші, і він намагається якомога непомітніше повернути сумку на диван, поклавши її у себе за спиною.

Відзначимо, що інші відвідувачі кафе, які в той вечір також відпочивали в цьому закладі, під час приїзду поліції звернули увагу на дивну ситуацію в туалеті - там був чоловік, який забув закрити повністю двері, і випадковий свідок зауважив, як перший намагався змити гроші в унітаз.

Варто сказати, що людина на відео дуже схожий на чинного співробітника поліції, майора Антона Сімакова. У соцмережах його відзначили на фото компанії, яка відпочивала 1 лютого в закладі, де стався інцидент.

Згідно з декларацією Сімакова, він є старшим інспектором управління організаційно-аналітичного забезпечення і оперативного реагування ГУ НП в Миколаївській області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі пограбували поліцейську, що воювала на Донбасі.