RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві дитина померла в страшних муках на прийомі у лікаря: відео

У Києві прямо на прийомі у лікаря загинув дворічний хлопчик, батьки якого в страшній трагедії звинувачують медиків.

Як повідомляє "Апостроф", про це йдеться в сюжеті ТСН . Журналісти розповідають, що дитина померла під час проведення гастроскопії.

За словами матері загиблого Максима, її син ще у вівторок ввечері грав зі старшою сестрою.

"Вони стрибали на ліжку. В руках у нього була лялька, від якої відірвав ногу. Він цю ногу гриз і, коли зістрибнув з ліжка на подушки, мабуть, поперхнувся цією ногою", - говорітеля Мигович.

Батьки відразу почали перевіряти горло, а через якийсь час дитину почало нудити. Максима госпіталізували в дитячу лікарню, де йому призначили гастроскопію.

Під час першої процедури лікар сказав, що нічого в шлунку дитини не бачить, а тому призначив повторну процедуру.

"Потім вставив вдруге. Він, коли діставав зонд і шайбу, то пішла кров. Розпухла шия, посинів", - говорить журналістам батько загиблого Юрій Мигович.

Експертиза показала, що смерть дитини настала через розрив глотки і стравоходу. Керівництво відділення ситуацію не коментує. Тут кажуть, що у них немає висновку.

За словами адвоката сім'ї, якщо лікарську помилку все-таки доведуть, то медика, який робив гастроскопію, можуть засудити на термін до п'яти років.

"Для того, щоб задокументувати правильно всі дії і потім мати можливість довести непрофесійну діяльність, потрібна в першу чергу заява про вчинення кримінального правопорушення", - розповів адвокат Опанас Карлін.

Нагадаємо, що у Сєверодонецьку Луганської області дівчина наклала на себе руки, стрибнувши з даху недобудови.