RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Головою Одеської митниці стане фігурант справи про контрабанду: фото

Конкурс на посаду глави Одеської митниці виграв Михайло Грибанов, який фігурує в кримінальних виробництвах з приводу порушення митних правил.

Як повідомляє прес-служба Державної митної служби, Грибанов раніше тривалий час працював в митних органах, а з 2013 року він займається бізнесом.

Новий глава відомства є власником і директором фірми "Джіем Консалт", яка надає супровідні послуги при перевезеннях.

У декларації зазначено, що чиновник володіє квартирою в Києві, а його дружина Ірина задекларувала будинок і земельну ділянкою в селі Лісники Києво-Святошинського району. Крім того, Грибанова є співвласницею квартири в Євпаторії. У сім'ї також є два автомобілі BMW 2017 року випуску і Volkswagen Jetta 2016 року.

Фірма принесла Грибанова 86,4 тисячі гривень в минулому році, а також він отримав дохід від підприємницької діяльності майже в 491,5 тисяч гривень.

Фігурантом кримінальної виробництва Грибанов був в 2012 році. Тоді його підозрювали в незаконному перевезенні електроніки через митний кордон України, а в 2018 і 2019 році його притягали до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що в Чернігівській області на посту Державної митної служби був затриманий чиновник, який налагодив там постійно діючу схему отримання хабарів.