RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У мережі розкрили несподівані дані про протести в Нових Санжарах

Українська влада не підготували належне місце для перебування на карантині українців, які були евакуйовані з китайського Уханю.

Про це повідомляє волонтер Тім Златкін на Facebook-сторінці.

За його словами, більшість місцевих жителів висловилися "за" прибуття евакуйованих в Санжари. Лише одиниці висловилися проти. Виходячи з цього стало відомо, що багато протестуючих не місцеві.

"Велика частина машин цих молодчиків на Дніпровських номерах. Які підтяглися з ранку. Основні куратори так званого "протесту", які підбурювали місцевих на опір - тупо стоять осторонь. Лише кілька типочків бігають навколо і заводять натовп", - написав Златкін.

За словами волонтера, привезені 20 лютого на місце події нацгвардійці та посилення поліції знали про підготовлене місце для карантину українців з Китаю з самого початку. За суворим наказом вони не могли розголошувати цю інформацію.

Златкін зробив висновок, що протест в Нових Санжарах був постановочний і куплений. Але у волонтера немає припущень, хто може за цим стояти.

Детальніше про те, що на даний момент відбувається в Нових Санжарах, читайте в матеріалі "Апострофа": Українці, яких евакуйовано, вже в санаторії в Нових Санжарах: фото, відео і всі подробиці.