RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Вбивці розповіли, за що зарізали і спалили дівчину в Харкові: відео з затриманими

Затримані за вбивство 25-річної харків'янки Анастасії Слухової зізналися в злочині і розповіли, що планували його з середини лютого.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харкова.

30-річний житель селища Пісочин Харківського району та 27-річний житель Харкова були затримані 6 березня. За їх словами, вони напали на дівчину, щоб пограбувати її.

"Зловмисники зізналися, що умисел на заволодіння майном своєї знайомої у чоловіків виник ще в середині лютого. 29 лютого вони зустрілися з дівчиною і після спільного вживання алкогольних напоїв заманили її, нібито, на прогулянку по берегу річки. 29 лютого вони зустрілися з дівчиною та після спільного вживання алкогольних напоїв заманили її, нібито, на прогулянку берегом річки. Зловмисники нанесли потерпілій розбитою пляшкою різані рани шиї та голови, сховали тіло до труби, де підпалили. Після скоєння злочину чоловіки заволоділи особистими речами загиблої та стали переховуватись, постійно змінюючи своє місце перебування, відключивши мобільні телефони", - говориться в повідомленні.

Рідні вбитої раніше розповіли, що Анастасія Слухова пішла з дому 29 лютого, не сказавши близьким, куди прямує. При собі вона мала рюкзак і мобільний телефон.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у вбивстві Анастасії Слухової в Харкові підозрювався 27-річний уродженець Харкова Олег Саричев.