RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Водій без маски і купа людей в маршрутках: ексклюзивні фото та відео "карантину" в Києві

У Києві, незважаючи на введення жорстких обмежувальних заходів через смертельний коронавірус, люди продовжують користуватися міжміськими маршрутками, а також порушують правила карантину в міському громадському транспорті.

Про це повідомляє кореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров, який перевірив особисто то, як люди поставилися до рекомендацій влади.

Так, він розповів, що в міських маршрутках майже всі пасажири їздять без захисних масок. Крім того, не дотримуються і вимог карантину про те, щоб в одній маршрутці одночасно не знаходилося більше десяти чоловік.

Крім того, працюють і міжміські маршрутки, але нелегально. Коли наш кореспондент спробував зняти порушника на камеру, той почав йому погрожувати фізичною розправою.

Один з кондукторів громадського транспорту розповів, що недавно салон був забитий, неможливо було пройти по салону. При цьому він зізнався, що пасажирів не рахує.

"Нам прийшла СМС, що з 12:00 возити по 20 чоловік", - говорить кондуктор.

Також здивувало те, що водії їздять без захисних масок. За їх словами, масок їм просто не видали.

При цьому порушують режим карантину не тільки маршрутники, а й водії іншого громадського транспорту.

Судячи з усього, люди просто не мають вибору і йдуть на порушення режиму карантину, так як у них немає іншої можливості дістатися до роботи.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на центральному залізничному вокзалі Києва вранці 18 березня після введення карантину продовжують працювати торгові точки на другому поверсі.