RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Шкода, що немає смертної кари: доктор Комаровський показав фото захисного костюма для українських медиків

Відомий лікар Євген Комаровський обрушився з критикою на адресу української влади, яка халатно поставилася до проблеми коронавірусу і не забезпечила медиків необхідними засобами захисту.

На своїй сторінці Facebook він опублікував скріншот звернення від одного з медичних працівників. Його автор поскаржився на те, що в лікарні доставили захисні костюми і респіратори жахливої якості, в яких неможливо захиститися від вірусу.

"Коли все це скінчиться ви, може бути зрозумієте, що ні за які гроші не можна терміново накупити хороших лікарів і медсестер.

З необхідності захисту медпрацівників я зробив спробу давати поради, але оскільки реакції на це не було, відразу зрозумів, що радник для влади з мене не вийде. Решту попереджаю: коронавірус доб'є медиків, які ще є!"- пише Комаровський.

За словами лікаря, кожен міський голова повинен особисто відвідати інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту.

"Боже, як же я цих злодюг ненавиджу ..." - додав він.

Також в коментарях Комаровський засумнівався в тому, що тести, апарати ШВЛ і ліки, які отримають українські лікарні, будуть кращої якості.

У коментарях люди обурилися такими діями влади і висловили своє невдоволення.

"Який кошмар. У такі часи шкодуєш, що у нас немає смертної кари ...", "Вони ще не зрозуміли, що їм від цієї зарази без наших лікарів і бігти нікуди. І гроші не допоможуть крадені. Весь світ закритий. Рубають міст під собою над прірвою ..."- пишуть вони.

Нагадаємо, що Комаровський дав низку порад, як користуватися мобільним телефоном, щоб не заразитися смертельним коронавірусом, від якого в Україні вже померли дві людини.