RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Забиті автобуси і перекриття дороги: свіжі фото і відео транспортного "пекла" в Києві

19 березня в Києві продовжився транспортний колапс, який пов'язаний з введенням карантину через поширення смертельного коронавірусу.

Як повідомив в Facebook Євген Канарський, рано вранці автобус маршруту №118 стояв з пасажирами більше години, так як поліція його не пускала на маршрут.

"На маршруті 6 автобусів. Як проїхати далі - ніхто не знає. Було б м'яко кажучи непогано, щоб влада пояснила, як може бути так мало автобусів на маршруті, а також прошу звернути увагу Офісу президента на те, що медики, що також знаходяться в цьому автобусі, доїхати ніяк не можуть", - пише він.

У коментарях люди також висловлюють своє невдоволення.

"Отже, минуло вже майже півтори години. Стоїмо. Усередині ситуація не змінилася. Зате підтягнувся другий 118-й автобус, його також люди "взяли" в оборону. Тепер уже два автобуса стоять", - пишуть вони.

Через усе, що відбувається, люди почали перекривати дорогу.

"Отже, зайшов поліцейський і сказав, що все хто сидить - може далі їхати, а іншим треба вийти. Природно, ніхто навіть і не рушив. Практично два години вже стою і борюся з коронавірусом далі", - пишуть в коментарях.

Детальніше про те, до чого призвело введення транспортних обмежень у зв'язку з карантином читайте в матеріалі "Апострофа": Розрізаний Київ і маршрути в нікуди: до чого привів транспортний карантин.