RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Секс, кокаїн і пандемія: венесуельська "золота молодь" влаштувала вечірку на острові і підхопила коронавірус

У другій половині березня діти венесуельських чиновників влаштували вечірку на карибському острові з кокаїном і повіями, яких привезли з Мадрида і Лондона. В результаті у багатьох учасників вечірки знайшли коронавірус.

Як пише західна преса, на ситуацію звернули увагу вищі чиновники країни. Також дії молоді викликали невдоволення серед громадян Венесуели, які змушені сидіти вдома під час карантину.

До слова, ситуацію навіть прокоментував президент Венесуели Ніколас Мадуро, який засудив дії своїх співвітчизників.

За уточненими даними, галаслива вечірка відбувалася протягом кількох днів на одному з островів архіпелагу Рос-Рокес. За попередніми даними, її організували кілька бізнесменів, які пов'язані з урядом. При цьому наголошується, що ці особи саму вечірку не відвідували.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

"На острові була вечірка, і практично всі її учасники показали позитивний тест на коронавірус", - заявив Мадуро.

Зокрема, вечірку відвідав син головного чиновника по боротьбі з корупцією. Західна преса пише, що на острові молодь вживала психоделічні препарати 2C-B, відомі як "рожевий кокаїн".

За попередніми даними, вірусом гостей заразили повії, які прибули з Мадрида і Лондона.

Минулого тижня в місті Каракас поліція заарештувала 18 осіб. Частина арештованих, включаючи підозрювану елітну повію, брала участь у скандальній вечірці.

Нагадаємо, що тим часом США встановили страшний рекорд по смертності від коронавірусу - в середу, 8 квітня, від ускладнень хвороби померли 1 922 людини.