RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Все як їздили, так і їздять: що відбувається в Почаєві, "закритому" через спалах коронавірусу, відео

Незважаючи на закриття в'їзду і виїзду в місто Почаїв Тернопільської області, місцеві жителі не дотримуються заборони і продовжують пересуватися в звичайному режимі.

Німеччина послаблює карантин, а Україна в очікуванні піку: як змінюється ситуація з коронавірусом (оновлюється)

Про це повідомляє місцеве видання 20minut.

"Хворих у нас багато, а буде ще більше. Зараз у лікарні перебувають близько 30 хворих коронавірусом. Це тільки ті, які у важкому стані, додайте ще хворих людей, які лікуються вдома, - каже медсестра рентгенкабінету Почаївської районної лікарні Тетяна Демчук. - Якщо в родині є один інфікований, і він знаходиться на самоізоляції, то можна сказати, що інфіковано всю сім'ю".

На даний момент триває облаштування блокпостів і проводиться роз'яснювальна робота з водіями. Як тільки блокпости облаштують, відразу буде обмеження руху транспорту. А поки люди продовжують в'їжджати і виїжджати в Почаєв та з нього як і раніше.

"Географія розміщення хворих коронавірусом в Почаєві - 11 вулиць, тобто фактично вони перекривають весь місто. За інформацією обласного районного центру, всіх жителів Почаєва визнано контактними особами", - повідомив перший заступник голови Кременецької райдержадміністрації В'ячеслав Онишкевич.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що з 2 квітня міська влада закриває Херсон на строгий карантин, оточивши місто блокпостами через високі показники поширення коронавірусу в області.