RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Україна все ще в огні: як борються з пожежами під Житомиром і в Чорнобильській зоні, фото і відео

Станом на ранок 25 квітня рятувальники продовжують ліквідацію пожеж в Чорнобильській зоні відчуження в Київській області та Житомирської області.

Як повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), рятувальники допомагають в гасінні пожеж працівникам лісових господарств.

За даними відомства, тут зафіксовані окремі осередки тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пнів і деревини.

Зокрема, осередки залишилися в Віступовіцькому і Словечанському лісництвах, а також на території Поясківского лісництва Житомирської області.

У Київській області рятувальники продовжують гасити два осередки пожежі в селі Крива Гора і в районі сіл Рудьки і Буряківка, де спостерігається тління пеньків, залишків деревини та торфовищ.

У ГСЧС відзначають, що до ліквідації пожежі в Київській області залучено 1069 осіб та 250 одиниць техніки, в тому числі 3 літаки АН-32П та 3 вертольоти. У Житомирській області пожежу гасять 637 людей і 91 одиниць техніки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в мережі з'явилася моторошні фото і відверта історія рятувальника про важку роботу в Чорнобильській зоні відчуження, де спалахнули пожежі.