RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Скандальний Ківа влаштував "цирк" в київській багатоповерхівці: відео

Народний депутат Ілля Ківа від фракції "Опозиційна платформа - За життя" влаштував скандал в одному з багатоповерхових будинків Києва, не дозволяючи місцевому жителю, який купив квартиру, заселитися в неї.

Відео інциденту з'явилося в YouTube.

Ківа назвав покупця квартири рейдером.

Як повідомив виданню "Обозреватель" киянин Андрій, він купив квартиру на відкритих торгах в системі СЕТАМ. Зробив це законно через цю площадку, а в купленому житлі ніхто офіційно не проживав.

"Я приїхав сьогодні, хотів зайти в квартиру, але вона була замкнена. Викликав поліцію та співробітників, які відкрили двері. В цей момент приїхав народний депутат Ілля Ківа і почав називати нас всіх рейдерами, незважаючи на документи. Коли я його запитав, чому він приїхав, він відповів, що його покликала сюди совість. Він кидався на поліцейських, мою дружину, я все записав на відео", - пояснив киянин.

За його словами, житло на Оболоні він купив для особистого проживання.

"Виконавець сказав, що тут ніхто не прописаний, але житло здавалося в оренду. Коли ж я приїхав на місце, то в квартирі ми побачили жінку, чоловіка та 17-річного підлітка", - сказав покупець житла.

Прибувши на місце, нардеп Ківа назвав поліцейських "перевертнями" та пообіцяв "вивести всіх на чисту воду".


Пізніше в інтерв'ю одному з телеканалів Ківа назвав те, що відбувається, рейдерським захопленням.

"Мені подзвонила українка, жінка, яка повідомила, що до неї вриваються в квартиру бандити. В її житлі знаходиться неповнолітня дитина і її фактично в умовах карантину намагалися вигнати з власної квартири. Це добре організована банда рейдерів, яка користується незахищеністю законами та поліцією громадян, викидає їх на вулицю, не дивлячись ні на що", - сказав депутат.

"Поліція повинна була не допустити рейдерства, але вона сприяла виламуванню дверей", - додав Ківа.

Як повідомляв "Апостроф", раніше нардеп Ківа зганьбився через привітання з 23 лютого.