RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Україна побила оптимістичний рекорд по коронавірусу, але три області під загрозою

4 травня в Україні зафіксували мінімальний приріст хворих на коронавірус - 366. Всього за добу в нашій країні одужали 256 осіб, що також стало максимальним показником.

Європа прощається з карантином: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Як відзначають в Офісі президента України, про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній нараді з питань запобігання поширенню вірусу.

За його словами, під дію так званого адаптивного карантину можуть підпадати Чернівецька, Тернопільська та Івано-Франківська область. Рішення повинно прийматися на місцях.

Цікаво, що в Росії за добу фіксують близько 10 тисяч випадків зараження, при тому, що в Україні загальна кількість хворих не перевищила позначку в 13 тисяч.

Шмигаль нагадав, що з 11 травня планується дозволити відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, відкрити частину об'єктів індустрії краси: салони краси, підкорені, манікюрні салони, а також дозволити тренування в командних видах спорту для професійних команд і відкрити магазини непродуктових товарів.

Нагадаємо, що в Україні було прийнято рішення продовжити карантин до 22 травня, але деякі заклади працюватимуть в умовах обмежувальних заходів вже з 11 травня.