RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Житомиром мисливець розстріляв компанію відпочивальників: фото і деталі трагедії

У ніч на п'ятницю, 22 травня, на березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району Житомирської області сталося вбивство сімох чоловіків.

МАСОВЕ ВБИВСТВО В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ: УСІ ПОДРОБИЦІ РЕЗОНАНСНОЇ НП

Про це в Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він пише, що компанія киян, старих друзів, зібралися на ставку порибалити і відпочити, як робили вже не раз. Всього, за даними слідства, їх було дев'ять осіб, включаючи орендаря ставка 1962 р.н.

Після розпиття спиртних напоїв шестеро з них лягли спати в сарайчику, який стоїть на березі ставка. Двоє залишилися спілкуватися з орендарем ставка.

"Близько 01:00, орендар ставка, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з належної йому гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ". Спочатку він убив двох, що залишалися поруч з ним. Потім почав розстрілювати 6-х сплячих. Всього він встиг розстріляти сімох людей ", - пише Геращенко.

Один чоловік, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію.

Підозрюваний у вбивстві семи осіб затриманий поліцейськими і знаходиться під вартою. Рушницю, з якої було здійснено масове вбивство, вилучено.

Затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу після чого суд вирішить чи він осудний.

Аерознімок місця трагедії зроблений з поліцейського квадрокоптера:

Як повідомляв "Апостроф", 16 квітня в Кривому Розі зловмисник з дробовика розстріляв чоловіка та жінку, в результаті чого остання померла на місці трагедії.