RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Розстріл учасників АТО під Житомиром: дружина підозрюваного назвала причину

Дружина стрілка, який біля села Новоселиця на Житомирщині убив сімох людей з мисливської рушниці, заявила, що конфлікт стався через суперечку про службу в армії і війну на Донбасі.

Про це повідомляє "Сьогодні".

За словами Ольги, дружини підозрюваного в масовому вбивстві 58-річного Анатолія З., він з друзями і знайомими пив алкогольні напої на березі ставка.

"Там, де випивається горілка, - завжди конфлікт. Мій чоловік - людина запальна. Він вже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив в армію", - говорить жінка.

Вона також додала, що частина вбитих були приятелями його чоловіка, з якими той неодноразово зустрічався на рибалці.

"Добре в нашій родині вже не буде ніколи", - закінчила розповідь Ольга.

Нагадаємо, серед вбитих - бійці батальйону імені Кульчицького Владислав Мамаченко і Андрій Москалець (на прізвисько "Малек" / "Бородатий"), приписаний до Гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталій Вульчин, два воїна з позивними "Фін" і "Скандер" (він же "Український татарин"), а також київський волонтер Роман Ханенко "Гець" і працівник Київського Національного авіаційного університету Олександр Білоус.

Як раніше повідомляв "Апостроф", з'явилися фотографії з місця трагедії в лісі біля ставка в Житомирській області, де сталося масове вбивство.