RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Знущалися дев'ять годин: адвокат розповів про стан постраждалої від тортур "копів" в Кагарлику

Адвокат дівчини, яку катували і гвалтували в відділенні поліції в Кагарлику, Київської області, розповів, що раніше потерпіла відмовила у відносинах одному з підозрюваних поліцейських.

Про це з посиланням на адвоката Євгенія Мельниченко повідомляє ТСН.

Мельниченко розповідає, що поліцейські в ніч злочину вживали алкоголь і наркотики, а над дівчиною знущалися до самого ранку, протягом 9 годин.

"Той "дядя Коля", який, з її слів, який робив їй раніше пропозиції, він якраз не гвалтував. Він її примушував вживати алкоголь. Душив, бив. Одягали протигаз на неї. Вчиняв гвалтування інший, підлеглий. Це все продовжувалось майже до ранку. В неї синці, гематоми, травми голови. Стан надзвичайно важкий психологічний після всього цього", - каже Мельниченко.

Адвокати і родичі обвинувачених все заперечують і стверджують, що потерпіла нібито оббрехала поліцейських. Дружина обвинуваченого Сергія Сулими каже, що буде захищати свого чоловіка.

"Я думаю, це піар. Як можна такі речі розповідати без доказів? Просто так голословити", - заявив адвокат Дмитро Матюшенко.

Детальніше про те, що сталося в Кагарлику читайте в матеріалі "Апострофа": Гвалтували по черзі і стріляли над головою: що відомо про звірячі тортури дівчини в Кагарлику.