RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Була при смерті, але ніхто не кинувся рятувати: страшні деталі загибелі пенсіонерки на Прикарпатті

На Прикарпатті лікарі відмовилися допомогти жінці похилого віку, яку доставили в лікарню, з'явилися нові подробиці її загибелі.

Про це повідомляє ТСН.

Сім'я 68-річної померлої звинувачує медиків у недбалому ставленні. Родичі вимагають покарати винних. Жінка звернулася в поліклініку через проблеми зі сном і задухою. Після зробленого рентгена жінку терміново направили в лікарню, у неї була двостороння пневмонія та підозра на коронавирус.

Пенсіонерку відмовилися госпіталізувати, кілька годин протримали в приймальному відділенні, а потім змусили їхати в іншу медустанову на таксі. Коли її, нарешті, госпіталізували, жінка померла.

При цьому ніхто ані в поліклініці, ані в "швидкій", ні в ЦРЛ не зміг правильно поставити діагноз та попри її важкий стан, хворій не надали невідкладної необхідної допомоги, що призвело до смерті жінки. При цьому медики стверджують, що на момент огляду невідкладних заходів вона нібито не потребувала.

Як повідомляв "Апостроф", під Запоріжжям сталася жахлива НП в пологовому будинку, в результаті чого померли 34-річна породілля і новонароджена дитина.