RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Одягала пакети на голови і била: нові подробиці про вбивцю дитини в приватному дитячому садку Запоріжжя

51-річна вихователька нелегального дитячого садка в Запоріжжі, яку підозрюють у вбивстві дитини, працювала з дітьми рік.

Про це йдеться в програмі "Надзвичайні новини" на телеканалі ICTV.

Ірина Суханова влаштувала нелегальний дитсадок у себе в квартирі. Вона рік працювала без ліцензії, набираючи дітей по оголошенню.

У суді родичі загиблої маленької дівчинки погрожували підсудній, що обіллють її кислотою. Та, в свою чергу, провину в трагічному інциденті на себе не брала. Вона заявила, що не вбивала дитину. Жінка пояснила, що предмет, який вона наділа на голову вихованці, як видно на відео, не подушка, а ортопедичний валик.

Правоохоронці вважають, що пристосування виховательки було з метою закривати рот дітям, які плакали.

Також поліція отримала записи з комп'ютера підсудної, на яких видно її знущання над дітьми. Жінка била вихованців. Діти були надані самі собі, бігали з пакетами на головах.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Шевченківський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід для 51-річної виховательки у вигляді утримання під вартою. Підозрювана буде перебувати у слідчому ізоляторі до 2 серпня. Якщо вину виховательки буде доведено, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.