RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Загибель української журналістки в Таїланді: поліція озвучила несподівану причину смерті

Поліція Таїланду дійшла висновку, що смерть української журналістки Ольги Фролової на острові Самуї стала наслідком самогубства. При цьому ані чоловік, ані бойфренд жінки не причетні до її смерті.

Про це повідомляє Khaosod English.

Відзначається, що судмедексперти не виявили ознак насильницької смерті, а слідчі знайшли речі, які жінка залишила в торговому центрі до того, як зникла.

"Немає ніяких доказів нападу, нанесення ударів або асфіксії (удушення). Її хлопець і колишній чоловік також сказали, що вона страждала на глибоку депресію. Ми вважаємо, що ці фактори могли привести до самогубства, - сказав начальник поліції Бо Пхут Ютана Сірісомбат.

За словами чоловіка загиблої Дмитра Фролова, розслідування смерті його дружини ведеться належним чином.

Поліція проаналізувала записи камер відеоспостереження і встановила, що залишивши орендований мотоцикл в магазині, Ольга Фролова попрямувала до лісу. Весь цей час поруч з нею нікого не було. Однак розслідування триває, тому що поліція все ще чекає повного звіту про результати розтину тіла померлої.

Як повідомляв "Апостроф", раніше місцева влада схилялася до того, що Ольга Фролова була убита. Зниклу жінку шукали два тижні.