RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На Прикарпатті підлітки викрали людину, вимагаючи викуп: фото "героїв"

На Прикарпатті поліцейські по гарячих слідах затримали зловмисників, які викрали юнака та вимагали за нього викуп. Викрадачами виявилися троє хлопців 19, 21 і 22 років.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Як з'ясувалося, двоє мешканців Івано-Франківська та мешканець Тлумаччини викрали 18-річного мешканця Тернопільщини і вимагали у його батьків викуп.

Про те, що 18-річного юнака побили та незаконно утримують у квартирі, поліції повідомили його батьки, додавши, що за їхнього сина зловмисники вимагають викуп у сумі 60 тисяч гривень. В іншому випадку вони погрожують звернутися у правоохоронні органи і розказати про нібито незаконну діяльність хлопця.

Під час проведених невідкладно оперативно - розшукових заходів поліцейські затримали трьох зловмисників під час того, як батьки молодика передавали їм кошти.

Зловмисників, віком 19, 21, 22-років затримано, їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), а також за ч. 2 ст. 189 ККУ (Вимагання вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Наступні сім років викрадачі можуть провести за гратами.

Нагадаємо, на Донбасі співробітники Служби безпеки України, які залучені до операції Об’єднаних сил, попередили замовне вбивство приватного підприємця та затримали організатора злочину. Вбивство бізнесмена і його сім'ї зловмисник оцінив у 140 тисяч доларів.