RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Водій "Лексуса" влетів в супермаркет в Миколаєві: на ньому були тільки труси і барсетка

Увечері 16 липня в Миколаєві сталося незвичайне ДТП - автомобіль врізався в стіну супермаркету "Сільпо", що на вул. Чкалова. Після затримання горе-водія поліцейські з'ясували, що він був не тільки п'яним, а й мав незвичайний зовнішній вигляд: на чоловікові з одягу були лише труси і барсетка.

Про це повідомляє місцеве видання Nikolaev.24.

На місце надзвичайної події викликали поліцейських, які наздогнали чорний "Лексус" через кілька сотень метрів, на перетині вулиць 1-й Слобідської та Севастопольської.

Водій "Лексуса" здивував не тільки своїм нетверезим станом, що було очікувано, а й зовнішнім виглядом - на ньому були тільки труси і барсетка через плече.

Поведінка чоловіка була не менш дивною. Він для чогось зняв з переднього бампера і сховав держномер, однак ззаду він залишився. Документи поліцейським пред'явити не зміг, мовляв, машина не моя, документів немає, і взагалі за кермом був не я, а той невідомий, який керував автомобілем, кудись подівся.

Поліцейські склали на "екстравагантного чоловіка" протоколи про адміністративні правопорушення, а автомобіль відправили на штрафмайданчик.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві затримали колишнього начальника поліції м. Запоріжжя полковника поліції Олега Золотоношу. Він знаходився в стані алкогольного сп'яніння.