RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Фахім Салех міг позбутися голови через гроші: хто і чому розчленував мільйонера

У вбивстві мільйонера Фахіма Салеха, якого знайшли розчленованим в його нью-йоркській квартирі, звинуватили особистого помічника підприємця Тайріза Хаспіла.

Про це повідомляє видання The Mirror.

21-річного Хаспіла затримала поліція. Його звинуватили в тому, що від використав проти мільйонера електрошокер, а потім смертельно поранив його.

"[Підозрюваний] займався фінансами і особистими питаннями [Салеха]. Також вважається, що він винен жертві значну суму грошей", - розповів глава детективів поліції Нью-Йорка Родні Харрісон.

Відзначають, що Хспіла підозрюється в розкраданні у Салеха десятків тисяч доларів.

Останні хвилини життя мільйонера записала камера відеоспостереження в будівлі, де знаходиться його квартира. На записі видно, що за Салехом слідував чоловік у чорній масці і рукавичках з сумкою. Він зайшов за мільйонером в ліфт. Зловмисник напав на підприємця, коли двері відкрилися прямо в його квартиру, а він вийшов.

Як повідомляв "Апостроф", у Воронежі знайшли останки доктора хімічних наук, університетського професора В'ячеслава Кузнєцова, тіло якого передбачувані вбивці розчленували і тримали в соляній кислоті в орендованій квартирі.