RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Олексій Кучапін знайдений мертвим: хто він і що сталося

В Києві знайшли тіло волонтера Олексія Кучапіна, який 16 липня повідомив рідним, що їде в місто Дніпро, та не виходив на зв'язок.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в м. Києві.

Тіло чоловіка виявили у квартирі в Дніпровському районі столиці. Для встановлення причини смерті призначено судово-медичну експертизу. У поліції кажуть, що на 90% - це природна смерть, але ще буде проведено розтин тіла.

Під час попереднього огляду тіла криміналісти не виявили зовнішніх ознак насильницької смерті. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

"Так, це він - Олексій Кучапін. Його тіло знайдено на орендованій квартирі у Києві. При ньому були документи. 90% - це природна смерть, але ще сьогодні буде розтин тіла, тоді ми вже офіційно зможемо назвати причину смерті. Зараз чекаємо на родичів та близьких для опізнання тіла", - розповіла ТСН пресофіцерка Деснянського управління поліції Києва Наталія Федоровська.

Враховуючи нові обставини, слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України із додатковою кваліфікацією – природня смерть. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", 11 липня в Миколаєві голову обласної організації партії "Свобода" Демида Губського виявили в квартирі з тяжким вогнепальним пораненням в голову.