RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У курортній Кирилівці молодий хлопець побив поліцейського

У селищі Кирилівка Запорізької області 24 липня о 5 годині ранку в нічному закладі відпочинку один з відвідувачів побив працівника поліції, який перевіряв дотримання карантинних обмежень нічними закладами.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Запорізькій області.

Повідомляється, що співробітник сектору реагування патрульної поліції Кирилівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області отримав тілесні ушкодження від одного з відвідувачів закладу - офіцеру поліції 1975 року народження знадобилась медична допомога, за якою він звернувся до місцевої лікарні.

Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився мешканець міста Дніпро 1998 року народження, якого затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі слідчим Кирилівського відділення поліції вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", в Запоріжжі місцевий житель під час конфлікту вдарив по голові бійця батальйону "Азов", який прибув в місто в короткочасну відпустку. Військовослужбовець отримав важкі травми, він в комі.