RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

На курорті під Одесою дельфіни атакували туриста - чоловік ледь не загинув

В Одеській області в селі Курортне на чоловіка напали дельфіни.

Про це повідомляє видання "Топор".

Сталося це з молодою парою з Київської області. Чоловік Михайло, який захоплюється дайвінгом, вирішив дослідити морське дно.

У двохстах метрах від берега, на глибині близько шести метрів, він звернув увагу на невелику зграю дельфінів. Ті пропливали неподалік від аквалангіста. Помітивши людину з глибоководним спорядженні, дельфіни повелися досить незвично. Замість звичного "добросусідського" ставлення до людини, морські ссавці атакували аквалангіста. Чоловік отримав два вельми чутливих удари в спину і стегно лівої ноги. Дельфіни вели себе агресивно доти, поки не виштовхали небажаного гостя майже на берег.

Як пише видання, на щастя, інцидент закінчився для молодого подружжя переляком, а для Михайла, до того ж, кількома синцями.

Деякі дослідники говорять, що нерідко трапляються випадки, коли зграя дельфінів грає людиною, як м'ячиком, перекидаючи його "з носа на ніс". В результаті людина отримує численні переломи і рідко знаходить в собі сили доплисти до берега і покликати на допомогу.

Як писав "Апостроф", біля берегів американського штату Массачусетc туристи зіткнулися з акулою-людожером. При її вигляді вони повели себе досить незвично.