RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Стало відоме ім'я злочинця, який побив і намагався зґвалтувати жінку в потязі "Укрзалізниці"

Поліція затримала Віталія Рудзько, який побив і намагався згвалтувати Анастасію Лугову в потязі "Укрзалізниці" сполученням Маріуполь-Київ.

Про це повідомляє заступник міністра МВС Антон Геращенко на своїй Facebook-сторінці.

Як стало відомо, зловмисником виявився уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович 1975 року народження. Він був тричі судимий: в 1996 році за викрадення автомобіля, в 1999 - за хуліганство, 2008 - крадіжка.

За словами Геращенко, поліція і прокуратура будуть просити суддю обрати запобіжний захід у вигляді арешту без права виходу під заставу, так як ця людина небезпечна для оточуючих.

"У Віталія Рудзько після трьох судимостей був шанс жити нормальним життям і не порушувати Закон. Однак він вибрав інший шлях і попереду його знову чекають довгі роки за гратами", - зазначив заступник міністра МВС.

Його також здивувала ситуація в потязі, коли злочинець напав на жінку. Геращенко зазначив, що його дратує, що ніхто з чоловіків, які їхали в цьому вагоні і точно чули крики Анастасії, не прийшов їй на допомогу.

"З точки зору безпеки було б правильно щоб Адміністрація "Укрзалізниці" на оплачуваній основі забезпечувала найм охорони для супроводу основних маршрутів прямування пасажирських потягів", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", "Укрзалізниця" вибачилася перед пасажиркою, яку побили і ледь не згвалтували в потязі.