RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Намагалися все "зам'яти": з'ясувалися деталі нападу на жінку в поїзді "Укрзалізниці"

Анастасія Лугова, яку у поїзді "Маріуполь-Київ" побив і намагався згвалтувати чоловік, розповіла, що провідники потягу навмисно не викликали поліцію та пропонували їй гроші, щоб вона не зверталася до поліції.

Про це Лугова розповіла в коментарі "5 каналу".

"Допомогли нам у сусідньому вагоні. Там провідник. Вона викликала начальника поїзда, і вже, коли він прийшов, зі мною поговорив, вони його затримали. Ніхто не вийшов на допомогу, ніхто не допоміг. Хоча потім, за словами провідника нашого вагону, вона чула, що хтось кричить, але не зрозуміла хто", – розповіла Анастасія Лугова.

Цю інформацію також підтвердив чоловік Анастасії, який відзначив, що нападник їхав "зайцем".

"Як потім виявилося, він їхав у цьому потязі "зайцем". Це підтвердило те, що ще провідники не хотіли, не викликали поліцію. Поліція була викликана мною. Провідники казали їй: "Не викликай поліцію, будь ласка. Він готовий заплатити". Настя сказала: "Ні, я ніяких коштів від нього не прийму. Тільки правосуддя." А провідники сказали: "Тоді ми готові заплатити все, що у нас є". Назвали якусь певну суму. Вони, в принципі, запропонували взятку для того, щоб вона не доводила цю справу до суду. Тому що, казали, "нас звільнять з роботи", – наголосив Володимир Захаренков, чоловік Анастасії Лугової.

Як повідомляв "Апостроф", суд обрав запобіжний захід Віталію Рудзьку, який побив і намагався згвалтувати Анастасію Лугову в потязі "Укрзалізниці" сполученням Маріуполь-Київ.