RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Підліток з'їв попкорн і помер - причина вразила всіх

Талановитий молодий хокеїст Рубен Буське помер у віці 14 років після того, як з'їв попкорн у кінотеатрі Odeon.

Про це повідомляє Daily Mail.

Підліток регулярно відвідував цей кінотеатр у дитинстві і їв один і той же солодкий попкорн, який він їв у день своєї смерті, розповіла його мати.

За словами жінки, у Рубена, багатообіцяючого гравця хокейної команди London Knightz, була алергія на коров'яче молоко, сирі яйця і сою. Він переніс кілька анафілактичних шоків, у тому числі в березні 2017 року.

У день його смерті підліток дивився фільм зі своїми батьками і їв попкорн з напоєм "Фанта". Раптово йому стало погано - і сім'я вирішила повернутися додому.

"Коли ми підійшли до машини, мій чоловік запитав, як у нього дихання, він сказав: "Все в порядку, все в порядку". Але приблизно в двох-трьох хвилинах від будинку він почав хапатися за горло. Він навіть не міг говорити, я бачила, що він боровся... Його груди розпухли", - розповіла мати Рубена.

Невдовзі прибули бригади швидкої допомоги - дитину відвезли в дитячу лікарню в центрі Лондона, де хлопець пізніше помер.

Медики кажуть, що причиною смерті Рубена став саме анафілактичний шок від їжі, але у нього було б більше шансів залишитися живим, якби він не страждав від астми. У той же час не ясно, чому раніше дані продукти не викликали у нього алергічної реакції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під час весільного торжества в Москві сталася страшна трагедія - наречена померла на очах гостей у ресторані, з'ївши цукерку.