RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Чиновники "заробили" 100 млн грн на розмитненні авто: фото і відео спецоперації СБУ

Чиновники Поліської митниці створили корупційну схему при розмитненні автомобілів, збиток державі склав майже 103 мільйони гривень.

Як пише "Апостроф", про це повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники і слідчі спецслужби встановили, що фігуранти організували митне оформлення транспортних засобів зі значним заниженням вартості авто. За попередніми оцінками, протиправна діяльність митників привела до нанесення збитків державі майже 103 мільйони гривень.

Співробітники СБ України провели 23 обшуку на митних постах "Луцьк", "Рівне", "Дубно", "Сарни" Поліської митниці та за місцями проживання фігурантів справи. Правоохоронці вилучили господарську документацію, номерні знаки автотранспортних засобів, митні та комерційні документи, засоби зв'язку, комп'ютерну техніку, що підтверджують незаконні оборудки при митному оформленні автомобілів і нанесений державному бюджету збитків.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.


Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці виявили факти вимагання та одержання неправомірної вигоди посадовими особами командування Медичних сил Збройних Сил України та Державної інспекції з енергетичного нагляду України.