RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Києвом викрали чоловіка і вивезли в ліс: вимагали гроші "за життя", фото

У місті Буча Київської області невідомі викрали чоловіка біля банкомату, його силоміць заштовхали до автівки і вивезли в ліс, де побили та вимагали гроші за "життя".

Про це повідомили в прес-службі управління Нацполіції в Київській області.

Правоохоронці, яким про викрадення людини повідомив свідок, провели спецоперацію по розшуку викрадачів.

Автомобіль, який підпадав під орієнтування поліції, виявили у сусідньому місті Ірпінь. В машині знаходилися водій та пасажир. Один з них уродженець Сумщини, інший - громадянин Грузії. Саме вони виявилися викрадачами. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Під час проведення обшуку поліцейські знайшли в автомобілі зловмисників гранату, запал, ножі, рації, рукавиці та мотузки. Обшук також провели і за місцем проживання чоловіків, де поліцейські вилучили зброю та ніж.

Тим часом потерпілого 21-річного хлопця поліцейські розшукали у лісосмузі: злочинці відібрали у нього сумку з особистими речами і залишили його прив'язаним до дерева.

"Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Вирішується питання оголошення про підозру. Запобіжний захід для них обере суд", - повідомили в Нацполіції.

Як повідомляв "Апостроф", поліцейські Києва затримали злочинців, які викрали і тиждень тримали в заручниках 48-річного жителя Печерського району. За словами начальника Київського управління НПУ Андрія Крищенка, це стало можливим завдяки системі "Безпечне місто".