RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Загибель молодих військових під Житомиром: з'явилися нові подробиці моторошної трагедії, відео

У селі Новоівницьке в Житомирській області на орендованій квартирі знайшли мертвими трьох українських військових. За попередніми даними, причиною їх смерті стало отруєння чадним газом.

Про це повідомляє "ТСН".

Всі троє військових-контрактників жили в орендованій квартирі і були родом з Дніпровської, Сумської та Чернівецької областей. Одному з загиблих 21 рік, двом іншим по 23. У одного з них залишилися двоє маленьких дочок.

Їх почали шукати вранці, коли вони не з'явилися на ранкове шикування. Їх тіла були виявлені за місцем їх проживання. Тіло одного юнака знайшли на кухні, іншого - у ванній кімнаті, а третій - лежав на дивані. Слідів насильницької смерті на їхніх тілах не було.

Слідство зараз розглядає кілька версій, але головна - отруєння чадним газом. Точні причини смерті, кажуть в поліції, повинна встановити експертиза.

"Оскільки під час огляду було встановлено, що є відповідне обладнання і витік міг статися через його несправність", - пояснила Алла Ващенко, керівник відділу зі зв'язків з громадськістю ГУНП в Житомирській області.

Своєю чергою, сусіди загиблих теж схиляються до цієї версії. У їхньому будинку автономне опалення і в кожній квартирі є котли і газові колонки.

Як повідомляв "Апостроф", минулої зими в Запорізькій області сталася трагедія: в місті Кам'янка-Дніпровська сім'я з чотирьох осіб загинула, отруївшись чадним газом.