RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Кричав і матюкався: в Києві п'яний "спайдермен" відзначився небезпечною прогулянкою по балконах

В ніч на 7 листопада в Києві п'яний неадекват намагався залізти у вікно квартири на 5-му поверсі. Виявилося, що у "спайдермена" був напад "білої гарячки", тож втихомирювати його довелося патрульним.

Про це повідомили в спільноті "Киев Оперативный" у Facebook.

Інцидента стався в житловому будинку на вулиці Шумського о 2-ій годині ночі.

Постраждалі від втручання чоловіка розповіли, що почули вночі наполегливий стук у вікно квартири на 5-му поверсі і побачили за вікном дивного чоловіка, який тримався лише за гачки для ящика для квітів.

"Викликали поліцію, чекали патруль п'ять хвилин. За цей час чувак ледве тримався за гачки, просив відкрити вікно і видихав пари алкоголю, які було чути навіть через закрите вікно, і лаявся з кимось внизу", - розповіли в мережі очевидці.

Після приїзду патрульних, мешканці квартири відкрили вікно і тільки почали дістати чоловіка, як він вирішив втекти по гачках на балкон сусідів.

Неадеквата упіймали вже в сусідній квартирі, через годину його вже вивели в наручниках.

"З’ясувалося, що у чувака була біла гарячка, забрали в психиатрію. Чувак виявився молдаванином. Він вночі кричав комусь, але мови ми не розуміли", - розповіли в мережі деталі інциденту і показали фото "спайдермена".

Як повідомляв "Апостроф",раніше в Києві затримали чоловіка, який за ніч встиг скоїти декілька злочинів - відкусив батьку палець, розбив голову іншому чоловікові, собакою розбив вікно сусіду, напав на літню жінку і завдав кілька ножових поранень її чоловікові.