RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

У Росії авто влетіло у натовп пішоходів: люди ледь не влаштували самосуд над водієм, відео

У вівторок, 17 листопада, в селищі Холмогоровка Калінінградської області (РФ) позашляховик на швидкості врізався в натовп людей, які зібралися на громадські слухання. Постраждали дев'ять осіб, вони отримали переломи. Учасники зібрання мало не влаштували водію автомобіля самосуд.

Про це повідомляє видання "Клопс".

Всього на зустріч з представниками влади Холмогоровки щодо будівництва вантажної залізниці через житлову зону селища прийшли близько 200 місцевих жителів і власників ділянок в селищі. В цей час водій позашляховика в'їхав у натовп людей.

В результаті аварії травми отримали 9 осіб, у органах влади Калінінградської області підтвердили травмування трьох осіб.

"У двох осіб переломи нижніх кінцівок, у ще одного постраждалого ситуаційна реакція, він перебуває в шоковому стані. Їх життю нічого не загрожує ", - повідомив керівник прес-служби уряду Дмитро Лиско.

У поліції повідомили, що водій автомобіля 1941 року народження переплутав педалі управління. Учасники зібрання мало не влаштували чоловікові самосуд прямо на місці інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", 16 листопада в Полтаві сталася серйозна ДТП - поліцейський, перебуваючи за кермом службового автомобіля, скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм згодом помер.