RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Спостерігачі на місцевих виборах потрапили в ДТП під Запоріжжям: фото і подробиці

У неділю, 22 листопада, в Україні проходить другий тур місцевих виборів-2020. Повторне голосування призначене в 11 містах. На автодорозі "Одеса-Новоазовськ" у ДТП потрапили троє представників "Опори", які їхали в Бердянськ для спостереження за виборами міського голови.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

За попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen 1981 року народження, не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя, де машина перекинулася. В результаті аварії водій і двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Зараз їх життю нічого не загрожує.

Як повідомили в "Опорі", причиною аварії стала негода.

"Напередодні, 21 листопада, на Запоріжжі випав мокрий сніг, який вночі перетворився на лід. Через ожеледицю на дорозі автомобіль потрапив в яму і вдарилася об трубу. Постраждалих доставили в Центральну районну поліклініку в місті Приморськ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що двоє з них отримали удари, у третього, за попередньою інформацією від лікарів, пошкоджений хребет.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпрі, де 22 листопада також проходить другий тур місцевих виборів, станом на 15:00 в поліцію надійшло 108 заяв і повідомлень про порушення на виборах. За результатами їх розгляду відкрито три кримінальні провадження.