RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У Росії випадково застрелили чиновника: перші подробиці

У Росії жертвою випадкової кулі став заступник мера міста Новоуральськ Михайло Черницький - його випадково застрелили на полюванні.

Про це повідомили в Telegram-каналі Baza.

Вбивство сталося в ніч на 28 листопада, Черницького випадково вбив його приятель. Куля, випущена з мисливської рушниці, потрапила чиновнику в ногу.

Мисливці відразу ж викликали медиків на місце події, проте, не дочекавшись швидкої, через 20 хвилин самі повезли пораненого в найближче селище. Там, стоячи на вулиці, вони продовжували чекати медиків близько 15 хвилин. Але Черницький помер ще до їх приїзду.

Співробітники Слідчого комітету РФ вже знайшли зброю, з якої було здійснено постріл, однак у відомстві зазначили, що замовний характер злочину не простежується.

Порушено кримінальну справу за статтею "Спричинення смерті з необережності".

Як повідомляв "Апостроф", у Московській області при дивних обставинах загинув відомий російський бізнесмен Володимир Маругов - власник компанії "М'ясна імперія". Тіло Маругова виявили в лазні на території заміського будинку, кілер застрелив його з арбалета.

До слова, раніше в Ленінградській області (РФ) знайшли вбитим відомого бізнесмена і депутата Олександра Петрова. Ймовірно, його застрелили, коли він був в лазні.