RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​Під Херсоном в одній квартирі померло відразу чотири людини: подробиці загадкової трагедії

У місті Нова Каховка під Херсоном в квартирі виявили чотирьох мертвих людей.

Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

До правоохоронних органів вранці 15 лютого звернулися сусіди. Вони розповіли, що з однієї квартири господиня не виходить вже третій день, також вона не відкриває двері. Також сусіди відзначили, що в квартирі горить світло і працює телевізор.

На місце виїхали поліцейські і рятувальники ДСНС. Вони за допомогою спеціальної драбини піднялися до вікна зазначеної квартири, щоб подивитися, що відбувається всередині. Через вікно в кухні вони помітили на підлозі чотирьох осіб, які лежали нерухомо.

Правоохоронці потрапили в приміщення через балкон. Вони побачили, що всі четверо були мертвими. Серед знаходилася власниця квартири, ще одна жінка і двоє чоловіків. Судмедексперти на їхніх тілах не виявили слідів насильницької смерті.

Причини і обставини трагедії встановлюються. Призначено судово-медичну експертизу. Попередня кваліфікація події - п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" з позначкою "Нещасний випадок".

Як повідомляв "Апостроф", в Хортицькому районі Запоріжжя в одній з квартир багатоповерхівки чоловік кілька місяців прожив з трупами своєї матері і брата.