RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У центрі Києва бійці Нацгвардії влаштували бійку - били руками і ногами: відео

Бійці Нацгвардії, які охороняють громадський порядок в центрі Києва, де проходить протест ФОПів, влаштували бійку. Відео оприлюднили підприємці, яких охороняють нацгвардійці.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Pavlovsky News у Facebook.

На Майдані нацгвардійці, які зайняті охороною території, де проходить масовий протест підприємців, влаштували бійку. Очевидці стверджують, що бійці Нацгвардії були п'яними.

Як видно на відеокадрах, двоє нацгвардійців кидають на землю свого товариша по службі і починають завдавати йому удари ногами і руками. Ще один нацгвардієць почав їх розбороняти, а четверо інших стояли і дивилися на те, що відбувається. Бійка правоохоронців закінчилася після жіночого вигуку: "Що ви робите?".

За словами представників протестувальників, в МВС їх попросили прибрати це відео з мережі в обмін на обіцянку зустрічі з керівництвом поліції для узгодження установки пункту обігріву. Однак, швидше всього, ця зустріч не відбулася і замерзлі підприємці таки виклали відео в мережу.

Як повідомляв "Апостроф", днями у Києві біля станції метро "Лівобережна" водій маршрутки влаштував бійку з пасажиром, який нібито відмовився платити за проїзд.