RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Дніпрі б'ють на сполох через зникнення хлопця після поїздки в BlaBlacar: фото

В Україні почастішали випадки з пасажирами водіїв BlaBlaCar: роками тривали розшуки Тараса Познякова, за вбивство якого засудили до довічного ветерана АТО Дмитра Голуба, відомо про згвалтування пасажирки водієм BlaBlaCar на Черкащині і подібне. Днями тривожне повідомлення прийшло з Дніпра, де після того, як скористався послугами сервісу, зник Олександр Нетеса.

Про це повідомили на сторінці Волонтерської групи "Поиск пропавших детей" у Facebook.

В поліції Дніпропетровської області оголосили безвісно зниклим і розпочали розшуки Нетеси Олександра Миколайовича, 01.08.2000 р.н., який 18.02.2021 року близько 05.00 год. вийшов з дому та до теперішнього часу місцезнаходження його не відомо.

За інформацією батька зниклого, Миколи Нетеси, приблизно о 5:45 Олександр на Слобожанському проспекті сів в автомобіль, який замовив на сервісі BlaBlaCar. О 6:25 зв'язок з хлопцем зник, а до місця призначення він так і не доїхав.

Олександр має на вигляд 20-25 років, волосся русяве, зріст близько 180-185 см. На тілі юнака численні татуювання.

Був одягнений в шапку сірого кольору, куртку чорного кольору до колін, джинси чорного кольору і черевики чорного кольору.

В мережі закликали повідомити про місцезнаходження Олександра всіх, кому може бути відома хоч якась інформація.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві в річці Либідь знайшли тіло військового. Ним виявився 25-річний вінничанин, якого шукали понад 10 днів.